Skip to content

Werken bij Primera

Ontdek of de bekendste coöperatie van Nederland iets voor jou is.

Met een loyale club van ruim 60 Primera collega’s ondersteunen we vanuit ons clubhuis in Waardenburg onze ondernemers door het hele land en als coöperatie willen we altijd winnen, jij dus ook anders had je niet verder gelezen! Dit doen we met veel inzet en passie, maar ook met veel plezier. Wekelijks komen er ruim 900.000 klanten in onze winkels. De grootste assortimentsgroepen zijn tabak, wenskaarten, cadeaukaarten, tijdschriften en loterijen. Aangevuld met handige services zoals PostNL en pasfoto’s is er altijd een reden om even naar Primera te gaan. We zoeken altijd naar nieuw geel/blauw bloed die iets kan toevoegen om samen met #TeamPrimera het verschil te maken in retail.

Wil jij onderdeel worden van deze club enthousiastelingen en werken bij de bekendste coöperatie van
Nederland?

Beleef Primera

We stellen ons graag even aan je voor.

Bedrijfs-cultuur

De sfeer, activiteiten en merkwaarden

Medewerker stories

Leer je toekomstige collega’s kennen!

Facts & figures

Interessante feiten

“Samenwerking centraal”

Niets werkt motiverender dan de enthousiaste collega's van team Primera. Onderdeel zijn van een top-10 retailer betekent werken in een dynamische omgeving, waar bij Primera altijd ruimte is voor jouw eigen inbreng en groei. Een werkplek waar samenwerking centraal staat, om met elkaar de coöperatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Manon van den Herik, Campagne marketeer | In dienst sinds 2019

VACATURES

Zet vandaag de eerste stap naar een nieuwe droombaan!

Alle vacatures

"Met trots ben ik vanuit HR het visitekaartje voor Primera."

Wat is dit een fijn team om mee en voor te mogen werken. De informele sfeer en de korte lijnen zijn heel prettig werken, er is veel bereidheid om te groeien, te verbeteren en leren van elkaar. Elke dag ga ik met veel plezier aan het werk. Kom jij ons team versterken en verblijden met jouw kennis, energie & enthousiasme?

Mirèn van Balen | HR Specialist | In dienst sinds 2020

“Meedoen is belangrijker dan winnen, maar we winnen liever wel"

Primera is een super leuke, gezellige, professionele, loyale, sociale en sportieve organisatie! Wekelijks maak ik dankbaar gebruik van Primera Fit. Hierdoor komen we nog meer met elkaar in verbinding en kunnen we alle uitdagingen aan! Meedoen is belangrijker dan winnen, maar we winnen liever wel.

Maresa Rutasouw, Coördinator Office Support | In dienst sinds 1999

sollicitatieproces | zijn we een match?

Leuk! Je overweegt om bij ons te komen werken! We willen jou eerst graag beter leren kennen en dat begint met een sollicitatiebrief en cv, deze kun je via de button hieronder uploaden. We maken het jou graag makkelijk.

Onze procedure

Stap voor stap naar je droombaan

Stel je vraag

Meer weten over werken bij Primera?

Direct Reageren?

Begin hier met een nieuwe carrière!