Skip to content

BELEEF PRIMERA

Samen één bron van energie!

“Enorm trots op ons energieke team dat elke dag aan de slag is voor het beste resultaat voor onze ondernemers. Samen maken wij écht het verschil vanuit ons clubhuis in Waardenburg. Primera “groeit en bloeit” en behaalt deze goede resultaten door de mensen en relaties voorop te stellen, want zonder relatie is er géén prestatie.”

Christel Teeuwen-van der Pol,  Algemeen Directeur

Retail is onze passie!

Bij Primera maken wij graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ondernemers als stille kracht en altijd handig in de buurt, die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje.

En dat begint bij het team vanuit Waardenburg dat zich ook iedere dag inzet om het voor onze klanten én onze ondernemers even bijzonder te maken óf gewoon makkelijker. “Retail is detail”, retail is onze passie! Die van jou ook?

“Never a dull moment”

Primera maakt ieder moment bijzonder, zo ook mijn dienstverband. Er is veel waardering, wordt met mij meegedacht en ik kan mij, inmiddels alweer 10 jaar, nog steeds blijven ontwikkelen! De dynamiek die hoort bij retail vind ik heerlijk en daardoor never a dull moment bij Primera!

Leonie Buitenhuis, Business Analist | In dienst sinds 2012

Bedrijfscultuur

Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, hecht, energiek, passie om te willen winnen (sportief bij verlies), ondernemend en oog voor jou als mens om je verder te helpen om in jouw kracht te komen en blijven. 

Je kiest voor Primera omdat… we het voor je inpakken. Je stapt bijna letterlijk op een “blauw/ gele sneltrein” bij Primera. En voordat die trein gaat rijden ga je van start met een inwerkschema, waarmee je in alle rust kunt kennismaken met Primera. De afdelingen, de mensen, de werkzaamheden, de passie… Maar je zult ook met de armen uit de mouwen gaan tijdens je stage op de winkelvloer én bij onze servicedesk voor onze ondernemers en klanten. Wees gerust, onze collega’s helpen je graag! Wij gaan je dus eerst even helemaal inpakken, zodat jij daarna helemaal kunt uitpakken.

Facts & figures

Primera TOPdag!

Een geslaagde Primera TOPdag (Training Opleiding Primera)! Een inspirerende dag in het teken van samenwerken en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspanning en verrassen! Dit keer stond de Primera TOP dag in het teken van Brainfocus, Timemanagement en aandachtig luisteren! #teamwork

Maar zoals bij elke wedstrijd…

…kan er maar 1 de winnaar zijn. Bij Primera Fit & Fun heerst een echte winnaarsmentaliteit. Fair play? Daarover zijn de meningen na de wedstrijd wisselend, maar onder het genot van een hapje, drankje en muziek zijn we het er al snel over eens dat meedoen belangrijker is dan winnen.  #metznallen

Jaarverslag

2022 was een historisch jaar. We begonnen nog met ‘gesloten deuren’, maar sloten desondanks af met de hoogste omzet ooit. . Ook in het “samen zijn” was 2022 historisch, eindelijk weer “live” bijeenkomsten met de Algemene Ledenvergadering als hoogtepunt. Klik hier voor ons jaarverslag.

sollicitatieproces | Zijn we een match?

Leuk! Je hebt interesse om bij ons te komen werken. We vinden het naast jouw skills belangrijk dat je ook in ons geel/blauwe team past en dat begint met ons vertellen waarom jij zo graag bij ons wilt werken.  Op basis van jouw brief en CV bepalen we of we jou uitnodigen voor een gesprek in ons clubhuis in Waardenburg.

Wil je graag bij ons werken maar zie je geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie. Wie weet kunnen we toch iets voor elkaar betekenen.

Stap 1 solliciteren

We willen graag weten waarom jij bij ons wil komen werken. Upload jouw brief met motivatie en cv hieronder, we beloven jou dat je binnen 5 werkdagen een reactie hebt ontvangen.

Stap 2 Eerste gesprek

Jouw brief viel op en om die reden word je uitgenodigd voor een eerste kennismaking op ons hoofdkantoor in Waardenburg. We zijn erg benieuwd of we een match gaan worden. En als je dan toch in Waardenburg bent krijg je meteen een rondleiding in onze showroom.

Stap 3 Opdracht

Je hebt indruk gemaakt op het eerste gesprek en wij op jou, want we zijn een stap verder. Onze selectieprocedure doorlopen we zorgvuldig en willen ook weten hoe jij in de praktijk functioneert, dit doen we met een opdracht, dit kan een winkelbezoek zijn of bijv. een case die we aan je voorleggen.

Stap 4 Tweede gesprek

In dit gesprek gaan we o.a. nader in op jouw opdracht en meer inhoudelijk op de functie, het kan zijn afhankelijk van jouw functie, dat je bijvoorbeeld een presentatie geeft, of dat we jouw case doornemen. We beantwoorden graag jouw vragen.

NIEUWE BAAN!

Medewerker stories

Leer je toekomstige collega’s kennen.