Skip to content

Werken bij jou in de buurt?

Het ene moment sta je achter de toonbank om de klant te verrassen met een feestelijk door jouw ingepakte aankoop om vervolgens de verkooppresentatie in de winkel netjes te maken of een klant te helpen aan de PostNL balie, werken in een Primera winkel is iedere dag weer verrassend anders. Met jouw kennis kun je onze klanten met gemak adviseren over bijv. de juiste cadeaukaart, het nieuwste boek of geschikte cartridge en kan een klant een artikel niet vinden dan loop jij met plezier even mee met de klant. Jouw handen gaan uit de mouwen als de vracht binnenkomt om die zo snel mogelijk in de schappen te krijgen of om ervoor te zorgen dat de juiste promotiematerialen gepresenteerd worden.

Klant- en servicegerichtheid vinden we heel belangrijk, we zijn tenslotte die handige winkel in de buurt en willen graag dat onze klanten dat ook zo ervaren en even naar Primera (om de hoek) blijven gaan. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de klanten met een glimlach de winkel verlaten #teamprimera #samenmakenwehetverschil

Wat bieden we jou?

Ben jij die topper op de winkelvloer die graag dat stapje meer zet? Dan zoeken we jou! Maar natuurlijk niet voordat we vertellen wat wij jou te bieden hebben.

  • Marktconform salaris
  • Dynamische werkomgeving in een klein team
  • Handig in de buurt
  • Afwisselend
  • Flexibele uren
  • Verkooptrainingen via het Primera TOP programma
Solliciteer

ZIJN WE EEN MATCH?

Ben jij 16 jaar of ouder? En spreekt jou werken bij Primera aan? Stuur dan jouw korte motivatie naar de winkel bij jou in de buurt. Met ruim 530 winkels is er altijd wel een Primera bij jou in de buurt.